Merhaba Sevgili Okur

24.10.2021
395
A+
A-
Merhaba Sevgili Okur

Merhaba sevgili okur,

Bundan yıllar önce Okan Erdağı abimiz, Burak Çetik’i, M. Tolga Dolunay’ı, Muharrem Turgut’u ve Abdurrahman Güzel’i toplayıp bir mecrada, birlikte yazmamız, okumamız ve o mecrayı yürütmemiz için bizdenbiri’ni bize emanet etti. Biz aynı mecrada uğraş içinde olan dört genç olarak kalmadık. Bu site bizi dost kıldı, bizi bize kazandırdı. Belki de bundandır buraya borçlu olduğumuzu hissedişimiz.

Senelerdir bu mecrada ağır aksak da olsa ilerleme gayretindeyiz. 2018 yılından bu güne kadar ürettiğimiz içeriklerle, salgın döneminin başında yaptığımız onlarca yayınla, yayınladığımız onlarca yazı, röportaj ve incelemelerle, son olarak da rahmetli hocamız Asım Gültekin adına “Asım Gültekin Kıraathanesi” adı altında Ramazan ayında yaptığımız okumalarla küçük de olsa bir yol kat ettiğimizi düşünüyoruz.

Fakat biliyoruz ki hiçbir yol yürümekle bitmez. Yürüdükçe uzar yollar, engebeler görülür, zahmet artar. Zahmeti sahiplenip rahmete ermektir niyetimiz.

Biz yine, aramıza dâhil olan yeni dostlarla bu yola, tekrar çıkmaya niyetlendik.

Edebiyattan musikiye, mimarîden sinemaya, psikolojiden tarihe… Kısacası kültür, sanat ve edebiyatın olduğu her alanda içerik üretme fikri, hevesi ve gayreti içerisindeyiz.

Bizi bugüne kadar yalnız bırakmayan, okuyan-okutan tüm okurlarımıza ve yazılarıyla sitemize renk katan yazarlarımıza şimdiden şükranlarımı sunmak istiyorum.

Allah’a emanet olunuz…

-BİZDEN BİRİ EKİBİ-

 

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.